dimecres, 8 de febrer de 2012

Rebutgem la xerrada de Gaylespol (policies gais i lesbianes)

GAYLESPOL: L'ALLIBERAMENT SEXUAL I LA REPRESSIÓ SOCIAL SÓN COMPATIBLES?

Comunicat del Brot Bord per expressar el nostre rebuig a la xerrada "Gaylespol. Associació de gais i lesbianes policies".

Des de l’assemblea Brot Bord lamentem que l’associació d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG) convidin l’associació policial Gaylespol a fer una xerrada el proper dissabte 11 de febrer a Barcelona.
Malgrat els intents de silenciar les activitats repressives dels cossos policials per part del govern i els grans mitjans comunicatius, les persones i col·lectius compromeses amb la lluita per la justícia social tenim el deure de denunciar públicament l’activitat repressiva dels cossos policials.

Gaylespol és una associació de policies gais i lesbianes que diu maldar per normalitzar la diversitat sexual i eradicar l'homofòbia.
Denunciem la seva hipòcrita i egoista doble moral en defensar unes llibertats (casualment, aquelles que els incumbeixen a ells, com és el cas de les llibertats sexuals) mentre que reprimeixen les d'uns altres que viuen per sota del seu estrat econòmic o que treballen per una societat més lliure i sostenible.
Si d'una banda lluiten contra la repressió d'una identitat sexual en el seu àmbit laboral, de l'altra defensen i exerciten la repressió social durant el seu horari laboral.
Mentre defensen la igualtat en el tracte independentment de l'opció sexual de cadascú, fomenten la desigualtat social protegint amb les seves armes els privilegis dels rics.
Si bé s'erigeixen com a grans defensors de la diversitat sexual, també són els màxims garants d'un sistema ecocida que destrueix la diversitat biològica.
Si diuen que volen una societat sense homofòbia i transfòbia, per què formen part d'un cos que assetja les treballadores sexuals i fan mofa de la condició trans de moltes d'elles? Per què formen part d'un cos repressiu que persegueix els gais que fem cruising?
Si a les nits els pots trobar ballant a discoteques d'ambient, de dia fan ballar manifestants a cop de porra.
Si els atraus sexualment et conviden al seu pis, però vés amb compte perquè si no pots pagar la hipoteca o el lloguer et fan fora del teu!

Des del Brot Bord entenem la lluita per l'alliberament sexual com una lluita indestriable de totes les altres lluites que breguen per l'emancipació en qualsevol altre àmbit de les nostres vides. Convidem a tothom a ampliar el seu punt de vista polític més enllà del seu propi melic.

Com ens podem sentir lliures en les nostres opcions sexuals i al mateix temps restar passius o ser partíceps respecte la repressió en tantes opcions de les vides d'altres persones, com per exemple les opcions polítiques?

Qui sols lluita per la seva pròpia llibertat sols pot sentir-se lliure ignorant l'opressió de la resta.

Policia gai o lesbiana que curiosament estàs llegint això: procura seguir gaudint de la teva llibertat sexual tot ignorant l'opressió d'aquelles a qui increpes, inspecciones, censures, desnones, empresones, multes, reprimeixes, tortures, traumatitzes... Perquè si algun dia per ventura prens la més mínima consciència del mal sistemàtic que infligeixes a qui pateix la teva autoritat, mai més podràs conciliar el son amb la feina. Altrament, et convidem a abandonar la teva feina i a unir-te a una lluita més àmplia de mires per una societat més justa i lliure sense institucions repressives ni patriarcals.

Per això, fem una crida a no assistir a actes favorables als cossos policials. I a participar activament en la denúncia de la repressió policial.
També volem demanar al GAG que suspenguin la xerrada 'Gaylespol. Associació de gais i lesbianes policies' i segueixin amb les activitats en pro de l'alliberament sexual que sempre han realitzat.

Gaylespol és una broma de molt mal gust.

Fora policia de les nostres vides! Prou repressió! Prou homofòbia! Prou transfòbia! Alliberem les nostres sexualitats! 
NI REPRESSIÓ SEXUAL NI REPRESSIÓ POLICIAL!

Brot Bord - Assemblea de lluita contra el patriarcat, l'homofòbia i la transfòbia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada