dimecres, 16 de març de 2011

Nova secció de l'Accent Bord

La becària de la Doctora Maeso obrirà una nova secció de l'Accent Bord i necessita la vostra participació activa. Us deixem que us ho expliqui ella mateixa.


Consultori – emprovador de la becària Bel·la Mia


Lloques, gallimarsots, cabrabocs, aviram, bordes en general. Per fi es recupera una de les idees inicials de l'Accent Bord, la de fer un consultori bord, i participatiu, per tal de parlar, analitzar, preguntar i debatre sobre les relacions sexo-afectives en general i sobre les vostres en concret.


La Doctora Maeso ha agafat aires de grandesa i s'ha tirat als textos psicològico-filosòfics que, també cal dir-ho, han dut la seva secció a ser una de les més llegides de l'Accent Bord. La funció inicial de consultori però, ha quedat sense cobrir i sabem que a tota borda li agrada tant fer safareig com parlar de les seves últimes gestes sexuals. Així doncs, com a becària, agafo l'encàrrec i dono per iniciada la secció més frívola i no per això menys política de l'Accent Bord que, sense la vostra col·laboració, no serà possible.

La secció comptarà amb una primera part de consultori on parlarem de relacions sexo-afectives de manera interactiva i a on la vostra participació serà clau per a respondre les diverses pregunes i qüestions que, de segur, van sorgint. A l'Accent Bord en recollirem les més destacades. El funcionament doncs, és senzill: només heu de publicar les vostres preguntes al mur del meu facebook o, aquelles més vergonyoses, enviar-me-les a becariabella@gmail.com.

La segona part serà la d'emprovador, és a dir, un espai on amb l'ajuda i col·laboració de diversos mestres en gai saber, alguna cosina marrana i dues o tres de les dominàtrix més nostrades, farem ressenyes, comentaris i recomanacions sobre les joguines sexuals noves i de tota la vida.

Esperant que puguem baladrejar plegades aviat,

Bel·la Mia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada