dijous, 24 de gener de 2013

Repartim-nos el bacallà!


Una secció de contactes a L'aBORDatge? Doncs sí!

Ens agrada repartir-nos el bacallà. Ens encanta! Però estem una mica fartes de cercar rotllo per internet, per mòbil i sobretot perdre temps i diners a l'ambient.
Per això tornem a allò clàssic: els entranyables anuncis de contactes. Per Carnestoltes el Brot Bord estrenem fanzine. El primer número de L'aBORDatge és a punt de sortir!

Repartim-nos el bacallà vol ser un apartat participatiu per contactar entre desviades. Crea un anunci divertit i original, indicant-hi què és el que vols repartir i a quin perfil. Nosaltres en farem difusió al proper número que publiquem (en format paper i virtual). No oblidis posar una forma de contacte (telèfon, correu electrònic...), si ens passes una foto també la publicarem.

Si vols que a més a més difonguem el teu contacte pel facebook del Brot Bord només ens ho has d'indicar i ho farem amb molt de gust.

ENVIA'NS EL TEU CONTACTE A: bacallabrotbord@gmail.com

Aquesta vol ser una eina més per facilitar el repartiment de bacallà. Sense peatges i sense que acabis anul·lada a la xarxa o perdent la vista mirant les fotos d'alguna aplicació del mòbil.

Atenció! Si vols que el teu contacte surti en aquest primer número ens l'has d'enviar abans de l'1 de febrer. Si l'envies després sortirà al segon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada