dimecres, 25 d’abril del 2012

Actes pel 17 de maig al Camp de Tarragona i naixement del Brot Bord - Camp de Tarragona


Després de diversos mesos gestant-se i que un grup de persones ens anéssim reunint setmanalment per tal de configurar aquest espai, el 17 de maig ens presentarem a la plaça de la Font. En motiu del dia mundial contra l’homofòbia i la transfòbia, que commemora la sortida de l’homosexualitat de la llista de malalties de l’OMS i que alhora reivindica el mateix per a la transsexualitat (avui dia encara considerada acadèmicament una malaltia), ens presentarem com a nou col·lectiu al Camp de Tarragona. Aquest nou col·lectiu, que ens reunim ara per ara a Tarragona però que comptem amb gent implicada de totes les comarques, cobrirà un espai fins ara buit a la ciutat i complementarà la tasca desenvolupada per altres iniciatives ja consolidades.

Ens definim com una organització en defensa de les llibertats sexuals de gais, lesbianes, transsexuals i intersexuals, però també d’heterosexuals, i és que creiem que l’opressió sexual per part d’institucions i certs sectors de la societat afecta a tothom de diferents maneres. Així, doncs, treballarem per l’eradicació definitiva de l’homofòbia, però també per visibilitzar totes aquelles sexualitats que se surten de la norma i que són igualment discriminades avui, sobretot en un context territorial i social com el nostre.

Els primers actes del Brot Bord seran el 17, 18 i 19 de maig, a Tarragona i a Falset. El dia 17 a partir de les set del vespre es farà una concentració per la diada a la plaça de la Font i tot seguit es farà la presentació del col·lectiu i un debat posterior sobre què és homofòbia. L’acte s’acabarà amb l’escenificació del Teatre de l’Oprimit. L’endemà a les vuit del vespre hi haurà una xerrada al Casal Popular Pere Joan Barceló ‘Carrasclet’ de Falset organitzada per l’Assemblea de Joves del Priorat, el Col·lectiu Independentista del Priorat i el nucli de la CUP del Priorat. Finalment, el dia 19 també a partir de les set del vespre a Kal Pobre hi haurà una taula rodona sobre els moviments socials per l’alliberament sexual amb la participació de diverses organitzacions. Després, hi haurà un sopar i tot seguit es faran activitats de lleure alternatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada