dissabte, 17 de setembre del 2011

Aturem la pena de mort contra l'homosexualitat a Iran!


ATUREM LA PENA DE MORT CONTRA
L' HOMOSEXUALITAT A 5 PAÏSOS DEL MÓN



Iran, Mauritània, Aràbia Saudita, Sudan i Yemen són els països on s'aplica la pena de mort per homosexualitat.


Precisament, fa pocs dies el govern iranià ha assassinat 3 gais per mantenir relacions sexuals amb persones del mateix sexe. Davant d'això, el FAGC i el Brot Bord hem engegat la campanya 'L'homofòbia mata' per denunciar que en 5 països del món s'aplica la pena de mort a les persones homosexuals. Sense oblidar que en 76 països l'homosexualitat és il·legal.

Durant els propers mesos es realitzaran concentracions i campanyes de denúncia contra els governs d'aquests 5 països. La primera de les concentracions es farà davant de les oficines consulars d'Iran a Barcelona.


DIMECRES 21 DE SETEMBRE
19H
OFICINES CONSULARS D'IRAN. Carrer Martí i Julià, 6 (metro Maria Cristina) BARCELONA

CONCENTRACIÓ 'L'HOMOFÒBIA MATA. ATUREM LA PENA DE MORT PER HOMOSEXUALITAT A L'IRAN!'


Convoquen: FAGC, Brot Bord i CGB


(les organitzacions que es vulguin afegir a aquesta convocatòria i a les properes poden enviar un correu a brotbord@gmail.com).


A continuació, un text extret del blog rompearmarios.blogspot.com:

El President iranià, Mahmud Ahmadineyad, sempre es vanagloria que a Iran no hi ha gais. I per assegurar-se que així sigui, de tant en tant, el seu règim retrògrad i antidemocràtic elimina a totes aquelles persones que mantenen relacions sexuals amb persones del seu mateix sexe.

Un cop acabat el Ramadà, època en la que els ajusticiaments són suspesos temporalment, les execucions sumàries s’han tornat a implementar a l’Iran. L’organització iraniana Iran Human Rights, denuncia, amb tota la seva cruesa, una nova atrocitat del règim de Mahmoud Ahmadinejad, amb l’execució de tres homes acusats de “sodomia”.

Les víctimes de les autoritats iranianes, de les quals no en sabem l’edat, van ser condemnades a morir a la forca després de ser sotmeses a un “judici”, i van ser executades la matinada del passat diumenge a la presó de Karun Ahwaz.

És lamentable que el món segueixi mirant cap a un altre cantó, quan a l’Iran se segueix executant de forma impune a persones l'única culpa de les quals és estimar a una altra persona del seu mateix sexe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada