dimecres, 30 de juny del 2010

Taller sobre la monogàmia a Vilafranca



extret de rtvvilafranca.cat

Un taller que qüestiona la monogàmia obre el 28J a Vilafranca

L'Arcadi Bages, activista de l'assemblea antipatriarcal Brot Bord, dinamitzava ahir una xerrada-taller amb l’objectiu de qüestionar i desafiar la cultura de la monogàmia.

Aquesta activitat, seguida per un petit grup de joves, servia per donar el tret de sortida als actes que l'esquerra independentista vilafranquina ha organitzat per celebrar el 28J, dia per l'alliberament lèsbic, gai, trans i intersex.

Bages es remuntava als orígens de la monogàmia i en seguia la seva evolució, emmarcada en el context social i econòmic, fins arribar als nostres dies.

Els actes d’aquest 2010 se centren en la lluita per l'alliberament transsexual perquè encara es troba en un segon pla i han optat per insistir en què la lluita contra la transfòbia és cabdal en la lluita per l'alliberament sexual.

Avui, 28J, a les 8 del vespre, hi ha convocada una concentració a la plaça de la Vila que continuarà amb un pica-pica i la projecció de vídeos d'activisme contra l'homofòbia i la transfòbia a El Cep.

La propera activitat tindrà lloc diumenge a la tarda amb una sessió de cinema amb crispetes, tot mirant el film El vicari d'Olot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada