dilluns, 9 de juny del 2014

Actes al Garraf per l'Alliberament LGBTI

Al voltant del 28 de juny, dia per l’alliberament lèsbic, gai, bisexual, trans i intersex, s’organitzen diverses activitats al Garraf.


A Sitges, el proper dissabte 14 de juny, tindran lloc als jardins de l’Hort de Can Falç les jornades “Som dissidència sexual”, organitzades per Arran, la CUP i l’Ateneu Popular de Sitges.
Els actes començaran a les cinc de la tarda amb el contacontes ‘La princesa i el pèsol’ (adaptació d’Itziar Torres), una narració amb perspectiva de gènere explicada per l’Anna Mataró.
A les sis, en Leon Freude de l’assemblea antipatriarcal Brot Bord farà la xerrada ‘Mercantilització i assimilació de la dissidència sexual’, i el col·lectiu Lesbicat faran dinàmiques sobre (in)visibilització lèsbica i bisexual.
A les 19:30 es clourà la jornada amb un concert de la Mari Pau Artés.


A Vilanova i la Geltrú, el dimarts 17 de juny el Cineclub Sala1 projectarà, en motiu del 28J, l’aclamat film “Guillaume y los chicos, a la mesa!”. Serà a les 20:30 al Cinema Bosc.
L’endemà, dimecres 18 de juny, a les 19h, tindrà lloc la xerrada “La lluita contra l’homofòbia avui: una perspectiva” a l’Ateneu Vilanoví (plaça Llarga, 19). Anirà a càrrec del Brot Bord i està organitzada pel Brot Bord i l’Ateneu Vilanoví.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada