dilluns, 25 de juliol del 2011

Pretenen evitar que Girona es declari ciutat per la diversitat sexual

La CUP de Girona ha presentat una moció per debatre al ple de dimarts 26 de juliol on demana que es declari Girona "ciutat per la diversitat sexual, la normalització social del fet lèsbic, gai i transsexual i contra l'homofòbia i la transfòbia".

Entre els acords de la moció presentada, la CUP defensa la creació del Consell local per a l'alliberament LGT i que s'insti els centres educatius a aplicar plans d'estudi, cursos i tallers sobre la diversitat sexual, així com garantir que les biblioteques de la ciutat ampliïn el fons bibliogràfic d'aquest àmbit, entre altres mesures encaminades a l'eradicació de l'homofòbia i la transfòbia.

Una moció semblant ja va ser presentada per la CUP a Vilafranca el febrer de 2004 i va ser aprovada amb 20 vots favorables (CUP, ERC, ICV, CiU i PSC) i l'abstenció del PP. Per tant, Vilafranca és, des de fa 7 anys, municipi per la diversitat sexual. Ara podria ser-ho també Girona, però es preveu que els altres grups municipals no votaran a favor de la moció de la CUP.

Per això, des del Brot Bord volem sumar-nos a la convocatòria per donar suport a la moció que s'ha fet per dimarts 26 de juliol a les 20h al Ple de l'Ajuntament de Girona.

Els propers municipis on la CUP presentarà mocions semblants seran Figueres i El Vendrell, i en els propers mesos s'hi aniran afegint més poblacions.

Declarem tots els pobles, viles i ciutats municipis per la diversitat sexual! La lluita contra l'homofòbia i la transfòbia no s'atura! REVOLTA SEXUAL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada